MY REINCARNATION on Dutch TV!

MIJN REÏNCARNATIE
Vader, zoon en lotsbestemming
Uitzenddatum: Donderdag 11-8-2011 23:15 – 01:20 ned. 2
Herhaling: Woensdag 17-8-2011 13:50 – 15:10 ned. 2

EYeshi Norbuen vader-zoon drama van episch formaat dat twee decennia en drie generaties omspant. Centrale thema’s zijn: spiritualiteit, cultuurbehoud, identiteit, erfenis, familie, ouderdom, opgroeien, boeddhisme, dzogchen, en vorige en toekomstige levens.

De film volgt de gereïncarneerde Tibetaanse spirituele meester Chögyal Namkhai Norbu bij zijn worsteling om zijn spirituele traditie voor het nageslacht te bewaren.

Ook Namkhai Norbu en de Dalai Lamazien we Namkhai Norbu’s in Italië geboren zoon Yeshi. Hij werd bij zijn geboorte herkend als de reïncarnatie van de hooggeplaatste spirituele meester Khyentse Rinpoche Chökyi Wangchug. Deze werd vermoord door de Chinezen na de bezetting van Tibet in 1959.

Yeshi wil geen leraar worden zoals zijn vader. Evenmin wil hij naar zijn Tibetaanse klooster terugkeren, om de leerlingen te ontmoeten die sinds het overlijden van zijn vorige reïncarnatie op hem wachten. Yeshi droomt van een normaal leven, weg van de hordes toegewijde studenten die zijn vader altijd omringden. Toch kan hij zijn lotsbestemming niet ontlopen…

Luister ook naar het interview met regisseur Jennifer Fox dat we uitzonden in ons radioprogramma de Zevende Hemel op zaterdag 30 juli.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

  1. Pablo says:

    A very intriguing film this is. I think it is very well made and deserves to be seen by everybody, also sceptics like myself, who wonder about what it this is about dreams and reincarnation.

  2. It is the essence of our Being: the Law of Rebirth until we reach perfection.

line